ارتش افغانستان در جنگ آمریکا در آتش سوخت

[ad_1]

ارتش افغانستان در جنگ آمریکا در آتش سوخت

مارک میلی؛ رئیس ستاد مشترک گفت که افغانستان 300000 سرباز دارد و این برای محافظت از خاک این کشور کافی است.

رئیس ستاد ارتش آمریكا به كنگره گفت كه نیروهای آمریكایی از نزدیك اوضاع امنیتی افغانستان را كنترل می كنند زیرا حملات طالبان در مناطق مختلف افغانستان شدت گرفته است.

ملی افزود که با تشدید حملات طالبان در چندین ولایت افغانستان ، از 419 ولسوالی ، مراکز حدود 81 منطقه توسط طالبان تصرف شده است.

وی همچنین گفت که ادعای طالبان مبنی بر سقوط دهها منطقه نادرست است. وی گفت طالبان قبل از عقب نشینی نیروهای آمریکایی از افغانستان 60 منطقه را نیز کنترل کرده بودند.

فرمانده نظامی آمریكا گفت ، تاكنون طالبان در تصرف پایتخت این ولایت ناكام مانده اند.

حتی اگر بیشتر جغرافیای افغانستان هنوز در دست دولت و نیروهای دولتی باشد ، حتی اگر نیروهای امنیتی از قدرت ، اراده و از همه مهمتر آمادگی اخلاقی و روانی برای جنگ با طالبان و دفاع از کشور برخوردار باشند ، حتی اگر طالبان قدرت اشغال مراکز شهری را دارند. آیا طالبان در انجام هر یک از تعهدات خود در زمینه مذاکره ، آتش بس و صلح نتوانسته اند از واقعیت های تلخ خروج عجولانه و غیرمسئولانه خود از افغانستان چشم بپوشند؟ خود را مستقیماً در ایجاد این شرایط بحرانی توجیه کنید؟

ارتش افغانستان ، هر چقدر هم که نیرومند باشد ، عملاً در آتش جنگ آمریکا می سوزد. جنگی که آمریکا آغاز کرد. اما بدون تکمیل آن صحنه را ترک کرد تا نیروهای افغان به صورت گروهی قربانی شوند.

ارتش آمریكا نیز با اشغال افغانستان و تبدیل این كشور به كانون اصلی تروریسم بین المللی برای دهه های آینده ، افراط گرایی و تروریسم را احیا ، تشدید و گسترش داده است.

بنابراین مارک میلی و هر گروهبان آمریکایی دیگر ابتدا باید مسئولیت غیرقابل مسئولیت آمریکا را در قبال جنگی که خودشان آغاز کرده اند ، توضیح دهند.

ارتش افغانستان مسئولیت پیشبرد جنگ آمریكا ، مقابله با تهدید تروریسم بین المللی علیه منافع آمریكا یا مدیریت پروژه های امنیتی نیمه وقت واشنگتن را ندارد. این جنگ آمریکا است و آمریکا باید همانطور که شروع کرده به آن پایان دهد.

توضیحات ستاد ستاد فاجعه آمریکا اثبات کننده چیزی نیست. سقوط در جریان است و طالبان دائما مراکز منطقه ای را اشغال می کنند. در طي 20 سال گذشته هيچگاه رژيم طالبان اينقدر سريع نبوده است.

این وضعیتی است که در نتیجه تغییر یک جانبه استراتژی نظامی ایالات متحده در قبال افغانستان بوجود آمده است. اما هزینه های سنگین بر عهده ارتش و مردم افغانستان است.

در همین حال ، اگر ژنرال میلی معیار سقوط طالبان و اشغال مراکز شهری توسط مبارزان این گروه را تعیین کرده باشد ، اگر اوضاع به همین منوال ادامه یابد ، به زودی اتفاق می افتد. رویدادی که البته قبلاً در سالهای اخیر در کندز (دو بار) و فراه تجربه شده است. در زمانی که افغانستان هنوز به طور کامل توسط ایالات متحده و ناتو اشغال شده بود و نیروهای امنیتی تحت هدایت و پشتیبانی مستقیم نیروهای اشغالگر بودند. بنابراین ، با ترک بیش از نیمی از نیروهای کوچک خارجی از کشور و ایالات متحده و ناتو وعده داده شده که کتباً حمله به طالبان را نخواهند کرد ، سقوط مراکز شهری نباید غیر معمول باشد. در همین حال ، شهرهایی مانند میمنه در فاریاب ، کندز و طالقان در شمال شرقی در حال حاضر در خطر سقوط قریب الوقوع هستند.

با توجه به این ، اظهارات و مواضع مارک میلی ، قبل از کمک به تقویت ارتش و نیروهای امنیتی افغانستان در برابر موج حملات طالبان ، تلاشی ناامیدانه برای توجیه پرواز ناجوانمردانه ایالات متحده و ناتو از شیوع جنگ بود.

عبدالمتین فرهمند – جمهوری

[ad_2]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *