[ad_1]

کاخ ریاست جمهوری در مورد انفجار امروز می گوید که انفجارهای اخیر نشان می دهد که دشمن علیه ملت بزرگ افغانستان می جنگد.
به گزارش آژانس جمهوری؛ کاخ ریاست جمهوری بیانیه ای صادر کرد و گفت: “تروریست ها به جنایات خود ادامه می دهند ، صبح امروز با انفجار مین مغناطیسی روی اتومبیل عبدالله درانی ، رئیس کمیسیون حل اختلاف مالی بانک افغانستان در منطقه هشتم کابل ، کشتار و کشته شد محافظش. “”
رئیس جمهور غنی با محکوم کردن حمله تروریستی گفت که حمله به غیرنظامیان و انفجار مین های مغناطیسی در شهرها نشان دهنده شکست طالبان و سایر گروه های تروریستی در برابر نیروهای امنیتی و دفاعی است و به معنای جنگ و دشمنی علیه ملت است. .
این ارگ تأکید کرد که استفاده از غیرنظامیان به عنوان سپر و هدف قرار دادن اهداف غیرنظامی یک جنایت غیرانسانی و اسلامی است که طالبان و دیگر گروه های تروریستی نمی توانند از نظر خداوند متعال و مردم از آن جلوگیری کنند.
انفجارها و قتل های هدفمند اخیراً در کابل افزایش یافته است. دولت افغانستان این حملات را به طالبان پیوند داده و می گوید این گروه حملات تروریستی خود را در این کشور به ویژه در کابل افزایش داده تا در میز مذاکره امتیاز کسب کند.
آژانس جمهوری – کابل
[ad_2]