امراله صالح: 100 میلیون دلار دوربین امنیتی در کابل نصب می شود

[ad_1]

امراله صالح: 100 میلیون دلار دوربین امنیتی در کابل نصب می شود

امرولا صالح ، معاون اول رئیس جمهور این کشور می گوید که کابل باید با فناوری مدرن بهتر از گذشته و مخفیانه تر از قبل تحت پوشش دوربین های امنیتی قرار گیرد.

به گزارش آژانس جمهوری؛ آقای صالح ، امروز (چهارشنبه 17 هفدهم) گزارش خود را برای جلسه شش و نیم منتشر کرد و گفت که این برنامه صد میلیون دلار هزینه خواهد داشت.

وی گفت: “آخرین باری که دوربین های امنیتی به طور منظم در کابل در سال 2008 نصب می شدند. اکنون که این فناوری به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است ، تصمیم گرفته شده که کابل را بهتر از گذشته – به طور مخفیانه تر و با فناوری مدرن” بپوشاند. . .

وی افزود: “این برنامه عالی که بیش از 100 میلیون دلار هزینه خواهد داشت ، با پشتیبانی قوی توسط متحدان ما پشتیبانی خواهد شد. زمینه برای تروریست ها و سارقان باریک تر خواهد بود ، نه بازتر.”

آقای صالح افزود که از ده ها دستگیری صورت گرفته در 70 روز گذشته ، 17 نفر همزمان داعش و طالبان بوده اند. این شواهد ارزشمندی است که دولت افغانستان برای درک عملیاتی و تاکتیکی بین داعش و طالبان در اختیار دارد. امنیت ملی در روزهای آینده این هفده مورد را با جزئیات بیشتری برای مردم افغانستان توضیح خواهد داد.

وی گفت که از ترس عملیات تعجب کرده است. تروریست ها مواد منفجره را در یک یا دو قسمت کابل مانند محل دفن زباله ها ریخته اند. یکی از این موارد دریافت 40 کیلوگرم مواد منفجره از امنیت ملی است. این مواد در نزدیکی دبیرستان محمد صدیق پسرالی در منطقه رحمان بابا مینا یافت شد. مورد دوم در منطقه باگرامی است.

وی گفت: “ارزیابی پلیس از جرایم جنایی نشان می دهد که جرائم خرد و خیابانی در زمستان به آن افزوده می شود. تحقیقات نشان می دهد تعدادی از جوانان روستایی که در زمستان به این شهر می آیند برای ارتکاب سرقت و سرقت با مجرمان شهری پیوستند.” او “به عبارت دیگر ، مجرمان از مشاغل شهری از ساده لوحی و ساده لوحی دهقانان استفاده می کنند و آنها را در محافل جنایی گنجانده اند.”

آقای صالح افزود: “اگرچه هنوز آمار مقایسه ای از م institutionsسسات به صورت آكادمیك به اتمام نرسیده است ، اما ارزیابی های اولیه نشان می دهد كه تحركات پلیس به دلیل تحقیقات – حل وفصل پرونده ها در برخی موارد مانند سرقت اتومبیل – قتل – جاسوسی و تلفن همراه.” “سرقت سه برابر شده است.”

وی گفت: “پلیس می گوید در حالی که در برنامه برخی از جنایات نه تنها هیچ تفاوتی وجود ندارد ، بلکه افزوده است ، اما پلیس موفق به دستگیری مجرمان شد و حرکت در پلیس وضعیت را تغییر داد. پیش از این تصور می شد که سارقان فرار می کنند یا بزدلانه اند”. . ارزیابی ها نشان می دهد که ارزیابی ها نشان می دهد دلیل اصلی بهبود رفتار سارقان و مجرمان تحرک پلیس نیست ، به همین دلیل مقابله با هزاران مجرم یک لیست بسیار مهم و حیاتی است. “بیش از 90٪ موارد سرقت موبایل بررسی و سارق دستگیر شده است ، اما در شصت روز گذشته روزانه به طور متوسط ​​شش حادثه جنایی در کابل رخ داده است. ما نتایج تحقیقات اولیه و فنی را با شما در میان خواهیم گذاشت.”

معاون اول رئیس جمهور گفت ، خوشبختانه شکایات مردم در مورد جنایات در کابل فروکش کرده است.

آژانس جمهوری – کابل

[ad_2]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *