اولین سالگرد شهادت سردار سلیمانی؛ کشتار شهید سلیمانی و شهید احمد شاه مسعود و اشغال فلسطین و افغانستان توسط یک دستگاه کنترل می شود

[ad_1]

اولین سالگرد شهادت سردار سلیمانی؛  کشتار شهید سلیمانی و شهید احمد شاه مسعود و اشغال فلسطین و افغانستان توسط یک دستگاه کنترل می شود

در اولین سالگرد شهادت سردار کاظم سلیمانی ، شماری از علمای دین افغانستان می گویند هرکسی که اشغال قدس را رهبری می کرد ، بر اشغال افغانستان نیز حکمرانی می کرد.

به گزارش آژانس جمهوری؛ امروز دوشنبه جلسه ای با عنوان “شهادت مهر تأیید الهی و شهید عنوان سبز جهاد و ایستاده” به مناسبت اولین سالگرد شهادت سردار کاظم سلیمانی و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای افغانستان و جهان اسلام افغانستان صورت گرفت.

مولوی محمد مختار مفله ، رهبر جنبش اسلامی افغانستان در این نشست گفت: مبارزات و مجاهدات وصف ناپذیر شهدای بزرگ کشورمان ، جهان اسلام و شهید سردار قاسم سلیمانی و نقش بی نظیر و قدرتمند این قهرمانان به ویژه شهید سلیمانی. وی به عنوان تأثیرگذارترین و تأثیرگذارترین شخصیت در خاورمیانه و همچنین دشمن اصلی ایالات متحده و رژیم اسرائیل در رسانه های جهانی ظاهر شد. “

وی افزود: قبل از وقایع اخیر در خاورمیانه ، از واژه مقاومت برای جنوب لبنان و فلسطین استفاده می شد. سلیمانی این را عمیقا درک کرد. “توسعه و ناآرامی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی وارد کارزار مبارزه عینی و عملی شد. در خاورمیانه ، او با ایالات متحده و اسرائیل روبرو شد و مقاومت را گسترش داد و مقاومت را به یک جریان همه جانبه تبدیل کرد. “

وی گفت: سردار سلیمانی اعتقاد عمیقی دارد که آرمان آزادسازی قدس و سرزمین فلسطین از اشغال و صهیونیسم کثیف نه تنها مهمترین مسئله جهان اسلام بلکه نقطه عطف و مرکز ثقل جهان اسلام است. کشورها و م institutionsسسات “صهیونیست ها یکسان هستند ، بنابراین این شهید بزرگوار مقابله با پروژه های صهیونیستی آمریکایی را از اولویت های اصلی خود قرار داد و در همه جبهه های نبرد در لبنان ، عراق و فلسطین حضور داشت.”

مولوی حبیب الله حسام ، رئیس شورای علمای 34 استان و همچنین رئیس شورای اخوان اسلامی افغانستان گفت: “از سال 1971 که اتحاد جماهیر شوروی دیگر وجود نداشت ، غرب با مسئله افغانستان طرف بود. “مقاومت در افغانستان را از نو بسازید. در اینجا كاسم سلیمانی به این جبهه می پیوندد و می گوید مقاومت شما و جبهه شما جبهه مناسبی است و شما با توطئه استعمار و استكبار مخالفید.”

وی افزود: همان مقاومت و همان جبهه ها و پایگاه ها در فلسطین است. این پایگاه نیز توسط حماس و دیگر مبارزان فلسطینی در اختیار دارد و كاسم سلیمانی نیز چنین پایگاهی را در لبنان دارد. آنچه بسیار مشهود است این است كه همه پایگاه ها “آنها با هم ارتباط برقرار می کنند ، حتی در افغانستان یک هدف را دنبال می کنند.”

به گفته وی ، در اینجا مقاومت متحد و متحد می شود ، اما در جغرافیای مختلف و توسط افراد مختلف علیه استکبار و استعمار این مقاومت ، از فلسطین گرفته تا لبنان ، افغانستان ، کشمیر و … ، مشخص می شود که همان کسی که حقوق را زیر پا گذاشته است فلسطین ، لبنان و سایر کشورهای اسلامی ، همان فرد یا مرکز افغانستان را لگدمال کردند. قاسم سلیمانی در همه این جبهه ها حضور داشت و به این درک و درد و م componentsلفه های این جبهه های نبرد حق علیه باطل رسیده بود. آنها تقسیم شدند. همه اینها باعث شد که این جبهه ها دشمن مشترکی پیدا کنند.

وی گفت: “به طور قطع می توانم بگویم كه همان موشكی كه كاسم سلیمانی را هدف گرفت و او را كشت ، همان موشك احمد شاه مسعود را نیز كشت. مهم نیست كه اشغال قدس را رهبری می كند و اشغال افغانستان را به دلیل همه اینها كنترل می كند” . “آنها توسط یک دستگاه هدایت و کنترل می شوند.”

رئیس شورای اخوان اسلامی افغانستان تأکید کرد که قاسم سلیمانی و احمد شاه مسعود فرزندان طلایی ملت هستند که به شهادت رسیدند و شهادت این بزرگان رابطه مستقیم با استکبار دارد.

گفتنی است ، در پایان این نشست ، حاضران از نمایشگاه عکس بازدید و در مورد شخصیت و ویژگیهای چند بعدی سردار شهید سلیمانی ، طرفدار جهاد و مقاومت مردم افغانستان اظهار نظر کردند.

آژانس جمهوری – کابل

[ad_2]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *