[ad_1]

امروز تصاویر برخی از مذاکره کنندگان صلح و نمایندگان دولت و مردم افغانستان در حالی که راهی کار خود بودند ، منتشر شد. در همین حال عکس عبدالحفیظ منصور در شبکه های اجتماعی محبوبیت بیشتری پیدا کرده است. یکی او را مسخره کرد و دیگری او را ستایش کرد.
شناخت من از منصور
من تقریباً دو دهه است که با آقای منصور می شناسم ، همکاری می کنم ، ارتباط برقرار می کنم و تبادل نظر می کنم من او را بیش از بسیاری می شناسم و شاید بیش از حد زیادی ، اعتماد متقابل بین ما وجود دارد.
ما تقریباً یک دهه از وقت خود را در هفته نامه پیام مهندسین گذراندیم ، بعداً وی نماینده مجلس شد و من رئیس اتحادیه رسانه ها و سپس تأسیس خبرگزاری جمهوری خواه بودم. ارتباطات و ارتباطات ما ادامه داشت ، همکاری رسانه ای ما بر دوستی و تبادل نظر و اطلاعات و همچنین جلسات دوستانه و قیام ها متمرکز بود.
منصور انسانی صریح است ، تیزبین است ، شخصی با تعارف و گفتگوی اضافی نیست و وقت نمی گذارد. غالباً مستقیم به اصل موضوع می رود و حاشیه ای نیست. او اسرار بسیاری در قلب خود دارد و با بسیاری از کلاسها در ارتباط است.
زندگی او بسیار ساده و معمولی است ، مانند یک وانت ، یک نانوا ، یک غریبه ، یک مغازه دار و یک شهروند عادی. او نه اهل وظایف است و نه اهل تشریفات. به گفته وی ، هیچ تفاوتی بین سیاستمداران و مقامات عالی رتبه و شهروندان عادی وجود ندارد. میز کار او به ندرت می تواند از ما و ما رنگارنگ تر باشد. زندگی بسیار آسان است و به ظاهر آن علاقه ای ندارید. او عاشق کتاب و کتابخوانی است و بیش از همه دوست دارد کتاب سنگینی بخواند. او زیاد می خواند و زیاد می نویسد. در طول همکاری ما او مقالات بیشتری نوشت و در سال های اخیر کتاب های بیشتری نوشت. وی جامعه اندیشه و فرهنگ را بنیان نهاد و با استقامت فراوان در جلسات آن شرکت کرد. او دوست دارد با افراد فرهنگ و یادگیری ملاقات و ملاقات کند. وی دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته علوم سیاسی از یک دانشگاه مشهور است ، اما بیش از برخی از پزشکان علوم سیاسی درک می کند. وی استاد دانشگاه است و علم دین و تاریخ ملتها و اقوام را می داند.
اگرچه او یک بار در مورد بنیادگرایی خود بحث می کرد ، اما در درجه اول یک روشنفکر مذهبی بود. مرد وقت شناس و تیزبین است. این قدرت پیش بینی بسیار خوب و تجزیه و تحلیل مسئله قوی است. منطق طرف مقابل را به خوبی درک می کند و عمق برنامه و گپ های جانبی را درک می کند. اگر با کسی دوست شود ، توصیه های بسیار خوبی می کند و اگر دشمنی کند ، در توطئه بی نظیر است. او ذهنی فعال و بی قرار دارد و اهل برنامه و برنامه است.
وی در مخالفت با سیستم ریاست جمهوری ، ناگهان به بزرگانی که طرفدار نظام ریاست جمهوری بودند حمله کرد و گلوی خود را نوشت و پاره کرد. در لویه جرگه ، تصویب قانون اساسی در دفاع از هویت های ملی رسماً اعلام کرد که من افغان نیستم و تا آنجا پیش رفتم که سیاستمداران خودم را کنار گذاشتم و تعداد کمی مقصر آن بودند. وی از نخستین روزهای تحمیل سیستم ریاست جمهوری بر مردم افغانستان ، در پی ایجاد یک سیستم پارلمانی بوده است. او منتقد برنامه ها و ناکامی های کرزی بود و می توانست عمق آنها را به راحتی پیش بینی کند. بعداً در شورای ملی متحد ، پس از مشورت با دوستان دیگر ، وی پیشنهادهایی مانند تعدیل اقتصاد بازار ، انسجام منطقه ای به جای اتحاد استراتژیک با ایالات متحده ، انتخاب فرمانداران و غیره را مطرح کرد که بعداً توسط برخی از نامزدهای ریاست جمهوری تصویب شد. به عنوان عبدالله عبدالله. شعارهایی نیز فریاد می زدند.
وی از حفظ جمهوری نظام حمایت می کند ، اما سیستم ریاست جمهوری را مسموم ساختن مردم افغانستان و توسعه سیاسی می داند. الگوی اسلام سیاسی ، طالبان را پیر و بدون پشتوانه قوی مذهبی و فکری می داند. وی طالبان را از داشتن یک برنامه جدید سیاسی و حاکمیت محروم و از عقاید دینی قابل دفاع محروم می داند.
او از حقوق و آزادی های مدنی و برابری شهروندی دفاع می کند و به شدت با برتری قومی ، مذهبی و نژادی مخالف است.
حضور وی و فهیم جوان در نقش خالد نور و خواهر وی در نقش فاطمه گیلانی و استاد در نقش محمدامین احمدی در این هیئت یک غنیمت و یک فرصت بزرگ برای این هیئت است.
منصور انسانی صادق ، مصمم و نترس است. حضور او در میان موحدین و مقاومت او را تقویت کرد. منصور را نظریه پرداز جهادی می دانند که صریحاً از نزدیکترین دوستان و بزرگترین فرماندهان خود ، از مسعود گرفته تا مارشال و از استاد عطا محمد نور گرفته تا عبدالله و آقای کانونی و صلاح الدین خان ، صریحاً انتقاد کرده است. حتی با وجود احترام زیاد و رابطه نزدیک با ربانی شهید ، او گاهی او را مورد انتقاد قرار می دهد ، اما همه این انتقادها گرچه مستلزم شهامت است ، اما نقش اصلاحی داشته است.
مذاکرات نفسگیر
دور دوم مذاکرات صلح با موضوعات مهم ، اساسی و سرنوشت ساز آغاز می شود. موضوعات مهمی که در این حلقه مورد اختلاف خواهد بود ، احتمالاً شامل ماهیت سیستم ، آتش بس ، مالکیت یا خلع سلاح ، دولت موقت ، تفکیک قوا ، قانون اساسی و حقوق مدنی و غیره می شود.
علم ، تجربه ، منطق ، فن بیان ، شجاعت ، بصیرت ، وحدت درونی و حاکمیت قوی بیشترین نیاز در این دوره خواهد بود. برخلاف دور قبلی گفتگوها که با بی رحمی طالبان مدت زیادی طول کشید ، به نظر می رسد این دور فشار زیادی را به هیئت ها وارد می کند.
منصور از تهدید طالبان نمی لرزد و همچنین از خودشیفتگی اشرف غنی اطاعت نمی کند. او نظرات خود را صریح اعلام کرده و مطمئناً در این راه گام برمی دارد.
تصویر منصور با کارت و کلاه بر سر ، اراده ای قوی را نشان می دهد. این عکس را به خاطر بسپارید! او به وضوح و منظمی به میدان جنگ می رود. همه حق دارند! و منصور؛ اراده قوی عدالت جویی است.
حسینی مدنی – آژانس جمهوری
[ad_2]