بحث مسالمت آمیز در دستور کار مجلس؛ طالبان به صلح اعتقاد ندارند ، بنابراین سرویس های امنیتی نباید بی توجه باشند

[ad_1]

قانون گذاران می گویند ، با توجه به تشدید خشونت طالبان ، این گروه به صلح اعتقاد ندارند و نیروهای امنیتی نباید از دفاع کشور غافل شوند.

به گزارش آژانس جمهوری؛ بحث در مورد صلح و چگونگی ادامه گفتگوهای صلح بین دولت و طالبان در دستور کار جلسه امروز چهارشنبه بود. اما اکثریت قانونگذاران معتقد بودند که طالبان به صلح اعتقادی ندارند و با این وجود اصرار بر به دست گرفتن قدرت با استفاده از سلاح دارند.

میرحمان رحمانی رحمانی ، رئیس مجلس نمایندگان گفت که مذاکرات صلح دوحه به گونه ای در حال انجام است که مردم افغانستان ، به ویژه ولزی جرگه ، از بحث های جاری بی اطلاع بوده اند ؛ اما آنچه از رسانه ها ، سخنرانان و برخی اعضای هیئت شنیده می شود این است که طالبان تمایلی به ادامه مذاکرات و رسیدن به نتیجه ندارند.

آقای رحمانی افزود که دولت در تلاش نیست زمینه صلح را فراهم کند. شعارهای هر دو طرف برای صلح واقعی بسیار آماده نیست. اما آنچه برای مردم ما اتفاق می افتد فراتر از تسلیت است ، ده ها خانواده هر روز برای از دست دادن عزیزان خود گریه می کنند و در انتظار صلح هستند.

علی اکبر جمشیدی همچنین گفت دور دوم مذاکرات صلح در فضایی سرد و ناامیدکننده در حال انجام است. هر دو منتظرند ببینند دولت جدید ایالات متحده چه تصمیمی خواهد گرفت. متأسفانه ، جنگ و خشونت بیش از هر زمان دیگری افزایش یافته است ، و تلفات هر دو طرف ، به ویژه در میان مردم غیرنظامی ، بسیار زیاد شده است ، و مردم را به صلحی که در آن امنیت جانی و روانی داشته باشند ، ترغیب می کند.

آقای جمشیدی تأکید کرد ، “نیروهای امنیتی در وضعیت بدی قرار دارند. ما به نهادهای امنیتی هشدار می دهیم که بیهوده در کابل اشغال نشوند و از سربازان خط مقدم جنگ آگاهی داشته باشند. آنها نان ، آب و معیشت کافی ندارند.” برای دیدن تغییرات خطرناک و منفی. “

عبدالقیوم سجادی افزود: جنگ و صلح دو روی یک سکه هستند ؛ ما نمی توانیم به نام ثبات و امنیت روند صلح را اداره کنیم مگر اینکه در عرصه نظامی حاکم باشیم. تاکنون تنها نتیجه مذاکرات حضور نیروهای خارجی در افغانستان. ” “او کشته نشد ، اما جای تأسف دارد که آنها با شعار دین و میهن پرستی هر روز مردم بی دفاع را می کشند.”

به گفته وی ، از یک سو دولت باید دستگاه دیپلماسی خود را فعال کند تا دید مشترکی بین سیاستمداران داخلی و کشورهای منطقه و جهان ایجاد کند و از طرف دیگر نهادهای امنیتی نباید از مدیریت جنگ و دفاع غافل شوند. دولت وقتی می تواند با تأمین امنیت مردم مشروعیت سیاسی را بدست آورد ، از موضعی قدرتمند وارد میز مذاکره شود.

با این حال ، برخی از قانونگذاران می گویند که تأثیرات قبیله ای و اعضای پارلمان باید یک شورش ملی علیه طالبان در محله های خود انجام دهند. زیرا این گروه به کشتار مردم ادامه می دهند و آنها تمایلی به صلح ندارند.

“ما از طالبان می خواهیم که خواستار آتش بس شوند ، در غیر این صورت باید قیام ملی علیه کسانی که مخالف صلح هستند ، ایجاد شود. همه نمایندگان باید به استانها بروند و در دفاع از برقراری امنیت بجنگند ، مادامی که “اگر قیام ملی صورت نگیرد ، ما از این بدبختی خلاص نخواهیم شد”.

عبدالستار حسینی ، یکی دیگر از اعضای پارلمان ، گفت که طالبان با دولت صلح نمی کنند و می خواهند تفنگ افغانستان را با زور تصرف کنند. بنابراین خانه ملت باید در روند صلح نقش اصلی را داشته باشد و نمایندگان باید با ایجاد هماهنگی با مردم از هر طریق ممکن به صلح در کشور برسند.

از سوی دیگر ، برخی از قانونگذاران می گویند دولت موقت قصد دارد جنگ را در روند صلح ادامه دهد.

راضیه منگل ، یکی از اعضای پارلمان ، گفت که دولت موقت مورد آزمایش قرار گرفته است و هدف این است که دوباره در خیابان ها ، روستاها ، ولسوالی ها و ولایات رهبران محلی ظاهر شود و افغانستان را به سمت یک جنگ داخلی جدید سوق دهد.

غلامحسین ناصری همچنین گفت که دو بیماری وجود دارد که سیستم موجود را از بین می برد. برخی از هواداران که همیشه در اوج یا حاشیه هستند ، یکی پس از دیگری در پای پاکستان سقوط می کنند و یک دولت موقت را پیشنهاد می دهند ، و دوم افراد ناآگاهی هستند که تحت عنوان حمایت از رئیس جمهور و بیگانگی نظام و مردم ، از سیستم بد پشتیبانی می کنند ؛ بنابراین ، این دو موضوع نیاز به توجه ویژه دارند.

کمال ناصر اصولی همچنین گفت که کشورهای همسایه به برخی از رهبران سیاسی برخی از ذهنیت ها را می دهند تا نهادهای دولتی را که برای 20 سال احیا شده اند از بین ببرند. بنابراین ، همه رهبران باید به شدت از یک دولت مرکزی حمایت کنند تا بتوانند یک دولت صلح آمیز را برقرار کنند.

اعضای پارلمان اروپا تأکید کردند که همزمان با مذاکرات صلح برای آتش بس باید آتش بس حاصل شود و طالبان باید خواسته های مردم افغانستان را رعایت کنند ، در غیر این صورت ادامه چنین گفتگوهای صلح به نفع مردم افغانستان نخواهد بود.

با این حال ، میرحمان رحمانی گفت که بحث صلح تا روز دوشنبه هفته آینده ادامه خواهد داشت و در پایان جلسه ، نظرات نمایندگان در بیانیه ای بیان می شود که نظرات پارلمان در مورد صلح را بیان می کند.

عبدالله امینی – آژانس جمهوری

[ad_2]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *