تعداد اسرای فلسطینی با تاج به 265 نفر رسید

[ad_1]

تعداد اسرای فلسطینی با تاج به 265 نفر رسید

باشگاه العسیر فلسطین نسبت به افزایش تعداد زندانیان فلسطینی آلوده به ویروس کرونا هشدار داده است.

این آژانس در بیانیه ای اعلام کرد که 15 زندانی فلسطینی دیگر در زندان ریموند اسرائیل به یک تاج آلوده شده اند.

خبرگزاری العهد با استناد به بیانیه ای گزارش داد که تعداد زندانیان مبتلا به بیماری عروق کرونر از 11 ژانویه (22 ژانویه) تا امروز به 53 نفر افزایش یافته است ، از جمله 15 نفر.

بر اساس اعلام این آژانس ، بیش از 265 زندانی فلسطینی از زمان تاجگذاری در زندان های رژیم صهیونیستی در بازداشت هستند.

براساس این گزارش ، ویروس کرونا ویروس نیز به بندهای 2 و 6 زندان ریموند رسیده است. قبلاً ، تاج در بخشهای یک ، سه و چهار قابل مشاهده بود. زندان ریموند هفت بخش دارد و بیش از 650 زندانی فلسطینی را در خود جای داده است.

به گفته العسیر ، پس از نمونه گیری تصادفی از تمام قسمت های زندان ، تعداد بیماران مشخص شد که نشان دهنده یک حادثه است.

العسیر تأکید کرد که ریموند ، رئیس زندان ، به زندانیان اطلاع داده است که روند واکسیناسیون لغو شده است. قرار بود روز گذشته واکسن ها به زندانیان داده شود.

این باشگاه از سازمان بهداشت جهانی و کمیته صلیب سرخ بین المللی خواست که بلافاصله وارد عمل شوند و زندانیان بیمار و مسن را آزاد کنند.

خبرگزاری جمهوری خواه – روابط بین الملل

[ad_2]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *