توافقنامه نظامی اسرائیل و یونان

[ad_1]

توافقنامه نظامی اسرائیل و یونان

آناتولی گفت ، وزارت دفاع اسرائیل امروز (سه شنبه) اعلام کرد که با وزارت دفاع یونان به توافق نظامی رسیده است.

وزارت دفاع اسرائیل در بیانیه ای اعلام کرد که این توافق نامه توسط وزارت دفاع دو کشور امضا می شود و این توافق نامه شامل ساخت و بهره برداری از یک پایگاه هوایی برای نیروهای یونانی است که توسط شرکت اسرائیلی Elbit Systems راه اندازی می شود.

البیت یک شرکت خصوصی اسرائیلی است که در زمینه صنایع دفاعی تخصص دارد و در فلسطین اشغالی مستقر است.

این توافق نامه همچنین شامل فروش 10 فروند هواپیمای آموزشی M-346 ساخت شرکت ایتالیایی لئوناردو به یونان است که به آن لاوی نیز گفته می شود ، تعمیر هواپیما و ارائه شبیه سازی ، آموزش و تدارکات موضوع دیگری است که در این توافقنامه تحت پوشش قرار گرفته است.

در این بیانیه به نقل از بنی گانز ، وزیر دفاع اسرائیل ، آمده است: “این توافق نامه نشان دهنده روابط عالی و توسعه یافته ما با یونان است. “این توافق نامه یک همکاری طولانی مدت در جهت منافع اسرائیل و یونان است.”

در این بیانیه افزوده شده است که این بزرگترین توافق خرید نظامی بین دو کشور است و در آینده تل آویو و آتن در مورد همکاری آکادمی های هواپیمایی گفتگو خواهند کرد.

این گزارش زمانی ارائه می شود که وزیر دفاع اسرائیل در اوایل روز با همتای یونانی خود دیدار و در مورد همکاری های امنیتی و صادرات تسلیحات به آتن گفتگو کرد.

فعالیت های ترکیه در دریای مدیترانه شرقی و تلاش های آن برای یافتن منابع جدید انرژی ، تنش بین آتن و آنکارا و حمایت ناکافی اروپا از یونان ، یونان و قبرس جنوبی را بر آن داشته است تا ضعف نظامی خود را با رژیم تل آویو جبران کنند. بیار

خبرگزاری جمهوری خواه – روابط بین الملل

[ad_2]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *