حزب بنی گانز کاملاً بهم ریخته است

[ad_1]

عکس: آوی معلم

عکس: آوی معلم

به دنبال جدایی وزیر امور خارجه اسرائیل از ائتلاف آبی و سفید ، منابع خبری از انشعاب دو عضو دیگر حزب خبر دادند.
براساس وب سایت شبکه روسی الیوم ، رسانه های رژیم اسرائیل گزارش دادند که حزب آبی و سفید به رهبری بنی گانز وزیر جنگ رژیم دومین حزب با 33 کرسی در آخرین انتخابات کنست بوده و سپس وارد دولت شده است. فرو ریخت و فقط 15 صندلی برای آن باقی مانده بود ، اکنون کاملاً در حال سقوط است.
براساس این گزارش ، در آخرین مرحله از هم پاشیدگی حزب آبی و سفید ، رام شیف ، عضو کنست ، استعفای خود را از حزب آبی و سفید به گنز اعلام کرد.
رام شیفا از حزب آبی و سفید جدا شده و به حزب معتدل تازه تأسیس معتدل که توسط ران هولدای ، شهردار تل آویو-یافا تاسیس و سه شنبه گذشته با نام “اسرائیلی ها” راه اندازی شد ، پیوست.
براساس این گزارش ، ساعاتی پس از استعفای شیفا ، یاجر شی ، وزیر علوم و فناوری دولت اسرائیل و از اعضای حزب آبی و سفید نیز جدایی خود را از این حزب اعلام کرد.
گابی اشکنازی وزیر امور خارجه اسرائیل اخیراً از حزب بنی گانز جدا شد و پس از آن پنج عضو دیگر حزب آبی و سفید نیز به عضویت وی درآمدند.
رقیب لیکود ، حزب آبی و سفید فروپاشید و تعدادی از اعضای آن منشعب شدند و پس از انحلال کنست به سمت انتخابات جدید حرکت کردند.

[ad_2]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *