دستیاران زن قندهاری ؛ طالبان شب به خانه من آمدند و مرا و برادرانم را کتک زدند

[ad_1]

یک معلم قند با انتشار ویدئویی در شبکه های اجتماعی مدعی شد که تعدادی از اعضای طالبان شبانه به خانه او رفته و او و برادرانش هستند.

به گزارش جمهور نیوز ؛ فهیمه رحمتی ، خود پزشک ، که همچنین یک موسسه خیریه به نام حله را اداره می کند ، در این ویدئو گفت که طالبان شب گذشته (11 سپتامبر 2009) وارد خانه او در قندهار شدند. او و برادرانش مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

او افزود که طالبان می خواستند برادرشان را هنگامی که وارد خانه او شدند با خود ببرند. اما وقتی او و دیگر اعضای خانواده مانع از این کار طالبان شدند ، آنها مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

وی افزود که طالبان برخی از اعضای خانواده خود را پس از حمله به آنها و تلفن های شخصی آنها با خود برده اند.

خانم مادرسان مدعی است که طالبان از عفو وی سوء استفاده کرده و وارد خانه او شده و او و اعضای خانواده اش را مورد ضرب و شتم قرار داده اند. در حالی که هیچ یک از اعضای خانواده وی سابقه کار قبلی با دولت قبلی را ندارند.

وی در این ویدئو خطاب به طالبان گفت: “چرا شما ترور می کنید؟ آیا این دولت است؟ چرا ما را مجبور به فرار از وطن خود می کنید؟ آیا اسلام به چنین اقداماتی اجازه می دهد؟ من از سه کشور دعوت نامه دریافت کرده ام.” اما من به این امید که در وطنم بمانم آن را نپذیرفتم. “

طالبان هنوز در این مورد اظهار نظری نکرده اند.

خبرگزاری جمهوری – کابل

[ad_2]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *