[ad_1]

سرور دانش ، معاون دوم رئیس جمهور ، می گوید که به زودی وضعیت امنیتی در بسیاری از ولایات کشور تغییر و بهبود می یابد.
به گزارش آژانس جمهوری؛ دفتر مطبوعاتی معاون دوم رئیس جمهور گفت که آقای دانش روز چهارشنبه (2 مه) با رئیس و تعدادی از اعضای کمیته حقوق بشر افغانستان در کاخ ریاست جمهوری بزرگ دیدار کرد.
اعضای کمیته مدافعان حقوق بشر با اشاره به وضعیت امنیتی کشور ، نگرانی خود را از وضعیت امنیتی مدافعان حقوق بشر در شماری از ولایات ابراز داشتند و خواستار امنیت آنها بودند.
در این جلسه ، آنها گفتند که مدافعان حقوق بشر در 21 ولایت کشور در معرض تهدید امنیت قرار دارند ، که این در 8 استان زیاد است.
اعضای کمیسیون خواستار هماهنگی و ایجاد راه حلی برای تأمین امنیت مدافعان حقوق بشر از طریق کمیسیون مشترک حمایت از مدافعان حقوق بشر شدند و تأکید کردند که آنها آماده همکاری با کمیسیون و سایر نهادهای مربوطه هستند.
سرور دانش ، معاون دوم رئیس جمهور و رئیس کمیسیون حمایت از مدافعان حقوق بشر ، تأکید کرد که وضعیت امنیتی در بسیاری از ولایات کشور به زودی تغییر و بهبود می یابد و سطح تهدیدات مدافعان حقوق بشر کاهش می یابد.
استاد دانش افزود كه كمیته مدافعان حقوق بشر باید لیستی از مدافعان حقوق بشر در معرض خطر تهیه كرده و از طریق آژانس های امنیتی برای تأمین امنیت آنها به دفتر معاون دوم رئیس جمهور برای اقدامات ارسال كند.
آقای دانش گفت که وضعیت امنیتی در بسیاری از ولایات کشور تغییر کرده است ، طالبان طی چند ماه گذشته حملات خود را به روشی بی سابقه افزایش داده اند.
اما سرور دانش ، با توجه به افزایش حملات طالبان در مناطق مختلف کشور ، می گوید که گروه طالبان در طوفانی که ایجاد کرده غرق خواهد شد.
معاون دوم رئیس جمهور همچنین تأکید کرد که جدایی از دولت یا ترس از دست دادن منافع شخصی نباید منجر به خدمات خوب برای طالبان شود.
آقای دانش ، بدون اشاره به افراد خاص ، در صفحه فیس بوک خود نوشت که امروز برخی سخنگوی طالبان شده اند و راه را برای طالبان و حامیان آنها هموار کرده اند ، یا به دلیل پیچیدگی ها یا ترس از منافع شخصی یا خدمات خوب به طالبان. و آنها طرفداران. ، از طریق رسانه ها و شبکه های اجتماعی ، یک ذهنیت در بین مردم ایجاد کنید.
به گفته وی ، این افراد تلاش می کنند زمینه ورود طالبان به منطقه را فراهم کرده و خاطرات تلخ حکومت طالبان را از ذهن مردم پاک کرده و نفرت عمیق و نفرت شدید مردم از طالبان را کاهش دهند.
دانمارکی ها گفتند که بعضی اوقات از کمبودهای امنیتی و اقتصادی موجود بهانه می گیرند ، گاهی سیستم ناعادلانه را با دولت طالبان مقایسه می کنند و گاهی می خواهند با بی شرمی به مردم اطمینان دهند که از طالبان و حقوقشان تحت حاکمیت طالبان نمی ترسند. امنیت آن بهتر خواهد بود.
به گفته آقای دانش ، طالبان در حال حکومت خود وحدت ملی مردم افغانستان را از بین می برند ، اسلام را بی اعتبار می کنند ، افغانستان را به پایگاه تروریست های بین المللی تبدیل می کنند و اعتبار بین المللی کشور را تضعیف می کنند.
به گفته وی ، امروز یک نفرت عمیق از طالبان در افغانستان در میان همه پشتون ها ، تاجیک ها ، خزرها ، ازبک ها و سایر اقوام وجود دارد که با تلاش های ناامیدانه برای باز کردن راه این مشکل قابل جبران نیست.
وی یادآور شد: مردم افغانستان در سایه نظام سیاسی و قانون اساسی فعلی خود از صلح برخوردار بودند و طعم همدلی ، هماهنگی و وحدت ملی را چشیدند ، بنابراین امروز بسیج مردمی به تدریج به یک مقاومت ملی تبدیل می شود و مردم از آن حمایت می کنند. آنها سیستم ، جمهوری ، قانون اساسی و حمایت از نیروهای دفاعی و امنیتی را وظیفه ملی خود می دانند و حتی با دست خالی در برابر تحریک طالبان برای جنگ ایستادگی خواهند کرد.
معاون دوم رئیس جمهور از مردم و همه احزاب و گروه های سیاسی و اجتماعی خواست که به سخنان مزخرف طالبان گوش ندهند.
آژانس جمهوری – کابل
[ad_2]