سرور دانش: پروسه صلح باید به ثبات پایدار سیاسی در افغانستان منجر شود

[ad_1]

سرور دانش: روند صلح باید به ثبات سیاسی پایدار در افغانستان منجر شود

سرور دانش ، معاون دوم رئیس جمهور ، می گوید که روند صلح باید به گونه ای سازماندهی شود که 20 سال دستاوردها در زمینه های مختلف حفظ شود ، جنگ و خشونت پایان یافته و افغانستان به ثبات سیاسی پایدار دست یابد.

به گزارش آژانس جمهوری؛ آقای دانش در دیدار با تاکاشی اوکادا ، سفیر جدید ژاپن در کابل ، تأکید کرد که در روند صلح ، اگر این مسائل جدی گرفته نشود ، ممکن است افغانستان به گذشته برگردد و این به صلاح منافع نیست. از مردم افغانستان

وی گفت که با توجه به تجربه تلخی که مردم افغانستان از زمان به قدرت رسیدن طالبان داشته اند ، آنها حق دارند نگران روند صلح و آینده کشور باشند.

معاون رئیس جمهور گفت: همانطور که مردم افغانستان و جامعه جهانی با هم دستاوردهای ارزنده ای مانند شکل گیری سیستم سیاسی ، دموکراسی و آزادی در افغانستان از زمان کنفرانس بن و طی بیست سال گذشته کسب کرده اند ، حمایت مشترک از این دستاوردها ضروری است.

وی ضمن تمجید از دولت ژاپن به عنوان یار اصلی مردم افغانستان طی 20 سال گذشته و همچنین تعهدات سخاوتمندانه این کشور در کنفرانس ژنو ، اظهار داشت: دولت ژاپن می تواند نقش موثری در روند صلح افغانستان داشته باشد.

معاون رئیس جمهور اعلام همکاری جهانی در کنفرانس ژنو در مورد افغانستان را ستود و گفت که دولت افغانستان اقدامات لازم را برای انجام تعهدات خود در زمینه همکاری با جامعه جهانی در کنفرانس ژنو انجام می دهد.

تعهد مداوم به دموکراسی ، حاکمیت قانون ، حقوق بشر ، مبارزه مداوم با فساد ، احترام به تعهدات بین المللی و پاسخگویی متقابل افغانستان و شرکای بین المللی آن از کشورهای اهدا کننده کنفرانس ژنو است.

پروفسور دانش ضمن تمجید از روابط دوستانه و همکاری متقابل افغانستان و ژاپن و تأکید بر توسعه روابط و همکاری متقابل دو کشور گفت: دولت افغانستان متعهد به تقویت روابط خوب بین دولت و مردم ژاپن است.

معاون رئیس جمهور از کمک های دولت ژاپن طی 20 سال گذشته در زمینه هایی مانند تقویت زیرساخت ها ، بهداشت ، آموزش ، کشاورزی ، امنیت ، کمک های فرهنگی و اجتماعی قدردانی کرد و از کارهای بشردوستانه در حال انجام تتسو ناکامورا در برخی از استان ها تمجید کرد. مردم دوست ژاپن در مورد افغانستان آواز می خواندند.

وی همچنین به تعهدات ژاپن ، آلمان و ایتالیا برای مرمت مجسمه های بودا در بامیان و حفظ و نگهداری سایر آثار باستانی در این کشور اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که سفیر جدید ژاپن در افغانستان این امر را دنبال کند.

در این دیدار ، تاکاشی اوکادا ، سفیر جدید ژاپن در کابل ، با تأکید بر گسترش همکاری های متقابل و توسعه روابط دوستانه بین دو کشور ، گفت که دوستی و روابط خوب با دولت و مردم افغانستان از اهمیت ویژه ای برای دولت ژاپن برخوردار است. و مردم

وی از کمک و همکاری تتسو ناکامورا به عنوان نمونه بارز دوستی مردم ژاپن با مردم افغانستان یاد کرد و گفت که زندگی خود را وقف آن کرده است.

آقای اوکادا آغاز گفتگوهای بینافغانی را گامی جدید به سوی صلح در افغانستان خواند و گفت صلح باید به ثبات پایدار در افغانستان منجر شود.

سفیر ژاپن گفت که دولت ژاپن به مدت چهار سال در کنفرانس ژنو سالانه 180 میلیون دلار در اختیار افغانستان قرار داد و نخست وزیر ژاپن متعهد شد که در صورت موفقیت آمیز بودن روند صلح کمک ها را افزایش دهد.

سفیر جدید ژاپن افزود که پاسخ و تعهدات دولت افغانستان به کنفرانس ژنو امیدوارکننده است و ژاپن در تلاش است تا به دولت افغانستان در تقویت حاکمیت قانون و مبارزه با فساد کمک کند.

آژانس جمهوری – کابل

[ad_2]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *