فاسدترین کشورهای جهان از نظر مالی شناسایی شده اند

[ad_1]

فاسدترین کشورهای جهان از نظر مالی تعیین شده اند

به گزارش جمهوری و به نقل از دویچه وله ؛ شیوع ویروس کرونا ، فساد و رشوه خواری را گشود. گزارش 2020 شفافیت بین الملل بر نقش بحران تاج در افزایش فساد جهانی متمرکز است. در این گزارش آمده است که بیش از دو سوم کشورهای جهان از نظر مالی فاسد هستند.

دولت های سراسر جهان نقش ویژه ای در مقابله با بحران تاج دارند. مدیریت محدودیت کرونر به عهده دولت ها است.

علاوه بر این ، تهیه ماسک ، واکسن کرونر ، جمع آوری کمک های مالی و توزیع پول بین افراد و شرکت های تحت تأثیر محدودیت های تاج از جمله مسئولیت های دولت ها است.

دانیل اریکسون ، مدیر شفافیت بین المللی معتقد است که بحران کرونا به طور مثری زمینه سو استفاده های مالی دولت های فاسد را در کشورهایی که اکثراً دیکتاتور هستند ، فراهم کرده است.

اریکسون به دویچه وله گفت: “بین سطح فساد و مدیریت بحران بهداشتی ناشی از شیوع ویروس کرونا رابطه مستقیم وجود دارد.”

فساد در دو سوم جهان

دولت های کشورهای اقتدارگرا در مورد ماسک ، لوازم پزشکی و واکسن شفاف نیستند. انحصار دولت تاج در کشورهای غیر دموکراتیک عملاً کارمندان دولت را قادر به جمع آوری ثروت های نامشروع کرده است.

این مسئله به ویژه در کشورهای آسیایی و آفریقایی به دلیل ناکارآمدی در درمان و دارو بسیار حاد است. از این نظر ، اروپای غربی از نظر فساد “پاک تر” از بقیه جهان است.

دانیل اریکسون با اشاره به پیوند بین فساد و تاجگذاری تاج گفت: “اینگونه است که می توانیم با اطمینان بگوییم فساد کشنده است.”

وی معتقد است که پولی که باید برای دارو و درمان بیماری عروق کرونر قلب و مقابله بهتر با شیوع ویروس کرونا اختصاص یابد ، به جیب قدرت می رود.

نحوه محاسبه فساد اداری

شفافیت بین الملل از سال 2004 هر ساله گزارشی درباره فساد در کشورهای مختلف جهان منتشر می کند.

رتبه بندی کشورها از نظر فساد براساس ارزیابی کشورهای بین یک تا 100 انجام می شود. در همین حال ، کشوری با نمره پایین از نظر اقتصادی دارای فساد اقتصادی بیشتری نسبت به کشوری است که امتیاز بالاتری دارد.

طبق شفافیت بین الملل کشوری با کمتر از 50 امتیاز کشوری فاسد محسوب می شود.

همین گزارش نشان می دهد که در سال 2020 بیش از دو سوم کشورهای جهان کمتر از 50 امتیاز کسب کرده اند و در زمره فاسدترین کشورها قرار داشته اند.

کمترین میزان فساد در کشورهای دانمارک ، نیوزیلند ، فنلاند ، سنگاپور ، سوئد و سوئیس گزارش شده است. آلمان نیز با 80 امتیاز از مجموع 100 امتیاز در مکان هشتم قرار دارد.

وضعیت فساد در سودان جنوبی ، سومالی ، ونزوئلا ، یمن و سوریه از سایر مناطق جهان بدتر است.

لبنان و گواتمالا از بین 180 کشور در رتبه 149 قرار دارند.

در سال 2020 ، عربستان سعودی موفق شد با 9 قدم موقعیت خود را در جدول بهبود بخشد و با کسب 52 امتیاز از رده کشورهای فاسد خارج شود.

قطر از موقعیت ممتازی در میان کشورهای خاورمیانه برخوردار است. این کشور با 63 امتیاز در رده سی ام قرار دارد.

خبرگزاری جمهوری خواه – روابط بین الملل

[ad_2]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *