قطع برق در پاکستان

[ad_1]

قطع برق در پاکستان

به گزارش بی بی سی ، در پی قطع برق در پاکستان و قطعی برق در همه شهرها ، به تدریج در برخی از مناطق پاکستان برق متصل می شود.

از حدود نیمه شب صبح یکشنبه ، 10 ژانویه ، خانه ها در سراسر کشور در تاریکی فرو رفتند.

مقامات از مردم خواستند که آرامش خود را حفظ کنند ، اما هشدار دادند که ممکن است چندین ساعت طول بکشد تا برق در همه جا احیا شود.

قطع برق در پاکستان معمول است. مکانهای مهم و ضروری مانند بیمارستانها اغلب از مولدهای سوخت به عنوان مولد پشتیبان استفاده می کنند.

عمر ایوب خان وزیر انرژی پاکستان در ساعات اولیه بامداد یکشنبه با انتشار توئیتی نوشت: “گرفتگی در سراسر کشور به دلیل افت ناگهانی فرکانس سیستم برق ایجاد شده است.”

شهرهای بزرگی مانند اسلام آباد ، لاهور و کراچی از جمله شهرهای قطع برق هستند.

آقای خان اندکی پس از آن گفت که برق در برخی مناطق ، از جمله پیشاور ، احیا شده است.

وی افزود تحقیقات در حال انجام است تا علت قطعی برق مشخص شود.

کمبود برق در پاکستان از دیرباز یک مشکل بوده است و به همین دلیل در بسیاری از مناطق گاه به گاه چندین ساعت در روز برق ندارند. این امر هم اکنون به اعتراضات منجر شده است.

در سال 2013 ، شبکه برق پاکستان پس از نقص فنی در یک نیروگاه در استان جنوب غربی بلوچستان کاملاً بسته شد.

خبرگزاری جمهوری خواه – روابط بین الملل

[ad_2]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *