[ad_1]

عبدالحفیظ منصور ، عضو تیم مذاکره کننده دولت افغانستان ، گفت که طالبان از نسل جدید ، پیشرفت زنان و آزادی بیان ، ترس دارند و آن را غیرقانونی و محکوم به رشد می دانند.
به گزارش آژانس جمهوری؛ آقای منصور روز شنبه (13 ژانویه) در مرکز مطالعات استراتژیک افغانستان در سخنانی گفت: “طالبان برای جلب توجه افکار عمومی و تحریک توده های مردم افغانستان شعارهای مذهبی سر می دهند ، اما آنها اسناد مذهبی روی میز ندارند که به اقدامات آنها توجه کنید. “
“رهبران طالبان به اعمال خود مشروعیت دینی نمی دهند زیرا آنها هیچ دلیل شرعی برای ادامه جنگ و خشونت ندارند و در بحث های مذهبی یا مناظره های خصوصی شرکت نمی کنند. ما بارها خواستار بحث شده ایم ، اما آنها شرکت نکرده اند زیرا می دانند دلیل ندارند.” ، او گفت. “بنابراین ، آنها یک جنبش مذهبی نیستند ، اما شعارهای مذهبی می دهند.”
وی در پاسخ به این س ifال که آیا طالبان امروز تصویری واقعی از افغانستان دارند ، گفت: “بله و نه؛ بله ، آنها دستاوردهای 19 سال گذشته را یک واقعیت می دانند ، اما از نسل تحصیل کرده می ترسند. آنها می گویند ، بدون شک از نظر زنان و جوانان ، تحصیلکرده های آمریکایی هستند. آنها نگفتند که زنان و مردان جوان با فرصتی که برایشان پیش آمده بزرگ شده اند ، اما آنها زنان و جوانان را به عنوان یک ارتش می بینند ، ایجاد شده توسط آمریکا و اینکه با این نسل چه باید کرد. “
آقای منصور گفت: “طالبان از رسانه ها و روزنامه نگاران می ترسند. آنها از هر روزنامه نگار و همچنین از یک ژنرال ارتش می ترسند ، اما آنها این موفقیت را به عنوان یک حق قبول نمی کنند بلکه به عنوان یک واقعیت پذیرفته و تأکید می کنند که این روند باید معکوس شود و این رشد “این یک رشد غیرقانونی و محکوم به سرکوب است.”
یکی از اعضای تیم مذاکره کننده دولت جمهوری اسلامی افغانستان می گوید که حمایت از ارزشهای انسانی و حقوق بشر برای تیم مذاکره کننده افغانستان کار دشواری نیست ، اما طرف مقابل (طالبان) آماده چنین بحثی نیست.
وی گفت: “بر خلاف آنچه شنیده می شود ، یک توافق ملی و بین المللی برای صلح در افغانستان وجود دارد ، اما در واقع چنین اجماعی وجود ندارد.”
آقای منصور افزود: “تعدادی از کشورهایی که در طول 19 سال گذشته در کنار مردم و دولت افغانستان بوده اند از خاتمه این گفتگوها حمایت می کنند و من فکر می کنم آنها خواهان یک دولت موقت هستند ، اما اکثر کشورهای منطقه این را به عنوان یک دستور کار ایالات متحده می دانند. “و آنها از آمدن دولت موقت راضی نیستند.”
“در داخل کشور ، مردم و سیاستمداران این روند را فرصتی می دانند و خواهان خاتمه جنگ هستند و برخی می گویند این فرصت خوبی برای اطمینان از حکمرانی خوب است ؛ افرادی وجود دارند که به شدت مخالف دولت موقت هستند. در اینجا اختلافات آشکاری وجود دارد.” .
آقای منصور گفت که مسئولان دولت تصور می کردند این معامله مشابه معامله حکمتیار است ، اما بیشتر آنها می خواستند نظام جمهوری را حفظ کنند و فکر می کردند که آوردن یک مرد ارزش دارد قدرت.
وی خاطرنشان کرد که هیئت دولت جمهوری اسلامی افغانستان در وضعیت بسیار سختی قرار دارد.
آقای منصور گفت: “طالبان فقط عناوین برنامه های خود را گفته اند ، اما هنوز آنها را تفسیر نکرده اند ، مانند عناوین” شورای اسلامی “و” رهبری “، که هنوز توضیح داده نشده اند و از یک طرف ، هیچ چیز را نمی پذیرند. آنها می گویند ما با آمریکا صحبت می کنیم. “ما این کار را کردیم و دولت کابل تحت آن است. شما می توانید نماینده مردم باشید. “
مذاکرات صلح بین دولت جمهوری اسلامی افغانستان و طالبان نزدیک به چهار ماه پیش در قطر آغاز شد ، با توافق دو کشور در مورد روش مذاکره و سپس وقفه 21 روزه ، انتظار می رود دور جدید مذاکرات این هفته آغاز شود. بودن.
محمد رکیب فیاض – آژانس جمهوری
[ad_2]