[ad_1]

باشنده گان ولسوالی اوبه هرات از وضعیت نامناسب امنیتی در این منطقه شکایت کرده و مقامات امنیتی را به توجه به اوضاع دعوت کردند.
ضیا -الرحمان حادمی ، یک فعال مدنی در منطقه اوبه هرات ، به خبرگزاری جمهور گفت: “در حال حاضر ، بازار این منطقه در دست طالبان است و تمام مغازه های بازار بسته است.”
وی گفت با بسته شدن بازار منطقه به دلیل درگیری بین نیروهای دولتی و طالبان ، مردم محلی با کمبود مواد غذایی و مشکلات جدی روبرو هستند.
وی افزود که به دلیل درگیری بین دولت و طالبان ، خانه های اطراف ولسوالی و بازار تخلیه شده و 99٪ مردم تخلیه شده اند.
آقای خادمی گفت که در گذشته بیش از 20 پوسته امنیتی در اطراف ولسوالی اوبه وجود داشت ، اما اکنون پنج پست بازرسی باقی مانده است و مخالفان مسلح دولت فشار زیادی به آنها وارد می کنند.
یکی از ساکنان اوبه تأکید کرد که این گروه قصد دارد این منطقه را تخریب کند و بیشتر اوقات جنگ بین دو کشور ادامه دارد.
وی هشدار داد که اگر نیروهای امنیتی نتوانند امنیت را به روشی مناسب تأمین کنند ، مجبورند منطقه را ترک کنند تا غیرنظامیان با مشکلات اضافی روبرو نشوند.
وی تأکید کرد که اگر دولت در اسرع وقت به خواسته های ساکنان این محله که باید امنیت را تأمین کنند ، پاسخ ندهد ، آنها دست به اعتراضات گسترده می زنند.
آقای خادمی در ادامه گفت که نیروهای امنیتی در این منطقه خانه های غیرنظامیان را هدف قرار می دهند بدون اینکه متوجه شوند.
در همین حال ، ضیا ulالحک نوری ، والی هرات اوبه ، شلیک خمپاره نیروهای امنیتی به خانه های مردم را انکار کرد.
وی گفت که طالبان وارد بازار اوبه شده و از خانه ها به عنوان سنگر استفاده کرده و نیروهای امنیتی را هدف قرار داده اند.
وی افزود که اگرچه نیروهای امنیتی در محاصره هستند ، اما آنها تلاش می کنند تا به غیرنظامیان آسیب نرسانند ، اما مخالفان مسلح دولت هیچ توجهی به این موضوع نکرده اند و فقط اهداف خود را دنبال می کنند.
آقای نوری افزود که یک عملیات گسترده هوایی علیه جنگنده های طالبان باید در آینده نزدیک در منطقه اوبه آغاز شود.
پیش از این ، منابع موثق دولتی در هرات هشدار داده بودند که در صورت عدم توجه دولت به ولسوالی اوبه ، این منطقه به دست گروه خواهد افتاد.
اکنون این هشدارها در حال تحقق است و طالبان به ساختمان چند صد متری در منطقه اوبه رسیده اند.
ولسوالی اوبه هرات یکی از مناطق دور افتاده ای بود که در حال حاضر جاده منطقه اوبه به شهار توسط این گروه مسدود شده است و راهی جز هلی کوپتر وجود ندارد.
آژانس جمهوری – استان هرات
[ad_2]