ورود مسافران از افغانستان و اندونزی به امارات متحده عربی منع شد

[ad_1]

ورود مسافران از افغانستان و اندونزی به امارات متحده عربی منع شد

خبرگزاری رسمی امارات (وام) امروز (شنبه) گفت این کشور تصمیم گرفته است برای کنترل شیوع “ویروس تاج” فردا (یکشنبه ، 11 ژوئیه) ورود مسافران از اندونزی و افغانستان را متوقف کند.

براساس این گزارش ، پروازهای ترانزیتی که از این کشورها به امارات متحده عربی می روند یا از امارات متحده عربی به این دو کشور عزیمت می کنند ، مستثنی هستند.

رسانه های امارات متحده عربی از تصمیم امارات متحده عربی به عنوان نگرانی در مورد افزایش ویروس کرونا در این کشور یاد کردند و افزودند که در این قانون منع رفت و آمد مسافرانی را شامل می شود که 14 روز قبل از ورود در امارات متحده عربی بوده اند.

امارات به نقل از آژانس های هواپیمایی و مدیریت بحران ملی اظهار داشت: این کشور همچنین سفر شهروندان خود به اندونزی و افغانستان را ممنوع می کند مگر اینکه در مأموریت های دیپلماتیک ، هیئت های رسمی ، هیئت های اقتصادی و علمی مجوز داشته باشند و برای اقدامات اضطراری مجوز بگیرند.

خبرگزاری جمهوری خواه – روابط بین الملل

[ad_2]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *