[ad_1]

وزارت خارجه گفت که از سفر هیئت طالبان به ایران مطلع بوده است.
به گزارش آژانس جمهوری؛ وزارت امور خارجه در بیانیه ای اعلام كرد كه دولت جمهوری اسلامی ایران سفر هیئت طالبان به ایران را به دولت جمهوری اسلامی افغانستان اطلاع داده و قبلاً نظرات دولت افغانستان را درخواست و دریافت كرده است.
دیروز دفتر طالبان در قطر اعلام کرد که هیئتی از گروه به رهبری ملا برادر به دعوت رسمی ایران عازم تهران شده است.
دکتر نعیم وردک ، سخنگوی دفتر قطر طالبان گفت که ملا برادر ، معاون سیاسی طالبان ، به دعوت رسمی ایران وارد تهران شده است.
به گفته وی ، این هیئت در مورد روابط دو کشور ، وضعیت مهاجران افغان در ایران ، اوضاع سیاسی کنونی و اوضاع امنیتی افغانستان و منطقه با مقامات کشور همسایه گفتگو خواهد کرد
هیئت طالبان پیش از این عازم تهران شده بودند.
در همین حال ، وزارت امور خارجه افغانستان در بیانیه ای گفت که هدف از سفر هیئت طالبان به ایران علاوه بر توضیح دیدگاه های خود درباره وجود اجماع منطقه ای درباره آتش بس ، تأمین جمهوری اسلامی ایران نیز بوده است. یک توافقنامه صلح جامع در سیستم جمهوری و حفظ ارزشهای قانون اساسی افغانستان. ایران همچنین می خواهد اطمینان حاصل کند که افغانستان پس از جنگ دیگر پناهگاهی امن برای گروه های تروریستی نیست و همچنان مرکز همکاری های منطقه ای و بین المللی است.
“ما امیدواریم که طالبان به خواسته های مشروع مردم افغانستان برای جلوگیری از خونریزی و تأمین صلح پایدار عمل کنند و به خواسته شدید کشورهای منطقه و جهان برای اطمینان از آتش بس و دستیابی به توافقنامه صلح جامع احترام بگذارند. از طریق گفتگوی معنادار و صادقانه “بگذارید آنها بدانند که روش فعلی آنها برای ادامه جنگ و خونریزی ، هم در افغانستان و هم در منطقه و در سراسر جهان نفرت انگیز است.”
وزارت امور خارجه تأکید می کند که ما به منظور حفظ و تقویت اجماع منطقه ای و بین المللی در حمایت از مردم مشروع و دولت افغانستان ، به دنبال رایزنی و همکاری خود با کشورهای منطقه و جهان از جمله جمهوری اسلامی ایران هستیم قانون. ما به تقویت جمهوری اسلامی ادامه خواهیم داد.
آژانس جمهوری – کابل
[ad_2]