[ad_1]

وزارت صحت عامه می گوید که یک شبه ؛ هشت بیمار مبتلا به Covid-19 با این رقم جان خود را از دست دادند. تعداد کل مرگ و میر ناشی از این بیماری به 2354 نفر افزایش یافته است.
به گزارش آژانس جمهوری؛ معصومه جعفری ، معاون سخنگوی وزارت صحت عامه گفت: “در یک شب ، 2097 مورد مشکوک به ویروس کرونا در آزمایشگاه های کشور مورد آزمایش قرار گرفت که 137 مورد مثبت بود.”
به گفته خانم جعفری ، با ثبت موارد جدید عفونت ویروس کرونا تعداد کل موارد مثبت این ویروس در کشور به 54278 مورد رسیده است.
وی گفت: “طی 24 ساعت گذشته ، 143 بیمار کرونر در کشور بهبود یافته اند که تعداد بیماران ویروسی کرونا در افغانستان 46 هزار و 554 نفر است.”
وزارت صحت عامه افغانستان هنوز خطر ویروس کرونا را تشخیص داده و از شهروندان این کشور می خواهد که توصیه های بهداشتی وزارت صحت عامه را جدی بگیرند تا امواج بعدی به درستی مدیریت شوند.
تاکنون 96 میلیون و 52 هزار و 592 نفر در جهان به ویروس تاج آلوده شده اند که از این تعداد 68 میلیون و 718 هزار و 164 نفر بهبود یافته و 2 میلیون و 50 هزار و 580 نفر جان خود را از دست داده اند.
روند واکسن ویروس کرونا در ایالات متحده ، روسیه ، انگلستان و برخی از کشورهای آسیایی نیز آغاز شده است و قرار است اولین محموله واکسن ویروس کرونا تا پنج ماه دیگر به افغانستان برسد.
محمد رکیب فیاض – آژانس جمهوری
[ad_2]