وزارت بهداشت: شیوع ویروس کرونا در افغانستان طی پنج هفته گذشته کاهش یافته است

[ad_1]

وزارت بهداشت: شیوع ویروس کرونا در افغانستان طی پنج هفته گذشته کاهش یافته است

وزارت صحت عامه می گوید شیوع ویروس کرونا در افغانستان از هفته 40 به هفته 53 کاهش می یابد.

به گزارش آژانس جمهوری؛ وحید مجروح ، معاون وزارت وزارت صحت عامه ، روز پنجشنبه در یک کنفرانس خبری در کابل گفت: “ما هنوز در موج دوم ویروس تاج هستیم ، که در هفته 49 اوج بود.”

آقای میروح گفت: “شیوع ویروس کرونا در افغانستان از هفته چهلم به هفته پنجاه و سوم کاهش می یابد.”

وی گفت: در پنج هفته گذشته تعداد موارد مثبت و همچنین تعداد مبتلایان به ویروس کاهش یافته است.

معاون خدمات بهداشتی وزارت صحت عامه گفت: “میزان اشتغال بیماران در بیمارستان ها از 96 درصد به 26 درصد و تعداد موارد مثبت به 6.5 درصد کاهش یافته است.”

آقای مجروح گفت: “روند کاهش رویدادهای مثبت و بیماران مبتلا به Covid-19 به معنای پایان موج دوم ویروس کرونا نیست. و شهروندان باید توصیه های بهداشتی را جدی بگیرند.”

وی علت ویروس کرونا را اعتماد عمومی به بخش بهداشت ، عدم ترس در افراد موج دوم و مدیریت و تجربه حاصل از موج اول دانست.

وی گفت: “موج جهش یافته ویروس تاج به کشورهای همسایه ما رسیده است و به دلیل فعل و انفعالات ، موج جهش یافته ویروس می تواند به افغانستان بیاید.”

طی 53 هفته ای که ویروس کرونا به افغانستان سرایت کرده است ، بیش از 53000 نفر در افغانستان به این بیماری مبتلا شده اند که از این تعداد بیش از 42000 نفر بهبود یافته و بیش از 2000 نفر فوت کرده اند.

محمد رکیب فیاض – آژانس جمهوری

[ad_2]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *