[ad_1]

© حیدر همدانی / خبرگزاری فرانسه
طبق مطالعات منتشر شده ، برنامه های واکسیناسیون Covid-19 در چین و هند به دلیل جمعیت زیاد تا پایان سال 2022 ادامه خواهد داشت و بنابراین 85٪ از کشورهای فقیر دسترسی گسترده ای به این واکسن تا سال 2023 نخواهند داشت.
علی رغم سرعت سریع تولید واکسن در سراسر جهان ، نگرانی در مورد توزیع ناهموار به دلیل مشکلات تولید ، توافق نامه های دو جانبه بین کشورهای ثروتمند و تولیدکنندگان دارو نگرانی در مورد دسترسی کشورهای فقیر به واکسن ها را افزایش می دهد.
به عنوان مثال جو بایدن ، روز سه شنبه اعلام کرد که کشورش قصد دارد 200 میلیون دوز دیگر واکسن را از Pfizer و Moderna در تابستان امسال خریداری کند. کمیسیون اروپا همچنین به دلیل عدم رضایت آسترازنکا از تأمین واکسن ، پیشنهادی را برای محدود کردن صادرات واکسن آماده می کند.
آگاتا دماره ، مدیر اطلاعات در اکونومیست ، گفت: “اکثر کشورهای در حال توسعه دسترسی سریع به واکسن ها در اولین فرصت تا سال 2023 نخواهند داشت.”
در این مطالعه آمده است: “برخی از این کشورها ، به ویژه کشورهای فقیر با جمعیت بالای جوانان ، در صورت گسترش بیماری به دلیل هزینه های زیاد ، انگیزه انتشار واکسن را از دست می دهند.”
بعید است اکثر کشورهای آفریقایی بتوانند تا اوایل سال 2023 و بسیاری از کشورهای آسیایی تا پایان سال 2022 مردم خود را واکسینه کنند.
بر اساس این مطالعه ، احتمالاً تأمین واکسن از طریق برنامه Kovacs در ابتدا به دلیل تأخیر در تأمین منابع به کشورهای ثروتمند و همچنین زیرساخت های ضعیف در کشورهای در حال توسعه ، کند خواهد بود.
کوواچ می گوید که تا سال 2021 ، تقریباً 1.8 میلیارد دوز بین 92 کشور فقیر ، معادل 27 درصد از جمعیت ، توزیع خواهد شد.
[ad_2]