[ad_1]

وزارت کشور در گزارشی به کمیته امنیت بخش خصوصی گفت که طی هفته های اخیر 18 آدم ربایی سرمایه گذار در کشور گزارش شده است.
به گزارش آژانس جمهوری؛ سرویس مطبوعاتی معاون دوم رئیس جمهور می گوید که گزارشی در مورد اجرای اداره کل امنیت ملی و دادستانی کل / دادستانی کل در مورد موارد ربودن فعالان بخش خصوصی در جلسه ارائه شده است.
دادستانی کل گفت که از ابتدای مالی 1399 ، 389 پرونده آدم ربایی ، از جمله 569 متهم ، توسط وزارت کشور و اداره کل امنیت ملی به دفتر ارجاع شده اند که 219 مورد مربوط به بخش خصوصی است.
به گفته این آژانس ، 120 پرونده از بخش خصوصی توسط دادستانی نهایی به دادگاه ارسال شده و 101 متهم دیگر نیز توسط دادگاه های صالح به مجازات های متوسط تا شدید محکوم شده اند.
دادستانی افزود که فقط در سال جاری ، 10 پرونده آدم ربایی مربوط به بخش خصوصی به اعدام محکوم شده و پرونده های آنها در دادگاه های تجدیدنظر یا فرجام قضایی در جریان است.
علاوه بر این ، اداره کل امنیت ملی اعلام کرد که در هفته گذشته سه آدم ربایی مربوط به بخش خصوصی ، دو مورد در هرات و دیگری در یوزدجان رخ داده است.
این آژانس افزود که در هفته های اخیر ، 18 مورد آدم ربایی از سوی ریاست امنیت ملی در استان های کابل ، هرات ، ننگرهار ، یاوزجان ، بلخ ، تخار ، بغلان ، هلمند و کندز ثبت شده و عاملان آن شناسایی ، شناسایی و تحت پیگرد قانونی قرار گرفته اند.
براساس گزارش امنیت ملی ، عدم همکاری و هماهنگی قربانیان با آژانس های اطلاعاتی و معاملات پنهانی با آدم ربایان یکی از دلایل عدم رسیدگی به پرونده های آدم ربایی است و باعث کار سازمان های اطلاعاتی می شود.
با این حال ، استاد دانش معاون رئیس جمهور گفت که آژانس های اطلاعاتی ، به ویژه وزارت کشور و امنیت ملی ، باید اقدامات عملی را برای نظارت بر آدم ربایی ها انجام دهند و آنها را به طور دقیق و قاطع در جلسات کمیته امنیت بخشی گزارش دهند. ارائه خصوصی.
معاون رئیس جمهور در مورد گزارش دادستان کل گفت: “ما در پیگیری پرونده ها پیشرفت خوبی دیده ایم و طی 11 ماه گذشته کارهای خارق العاده ای انجام شده و تعدادی از مجرمان محکوم شده اند.”
وی تأکید کرد که برای بررسی و جلوگیری از ظهور جرم ، باید هماهنگی های لازم بین سازمان های اطلاعاتی و بخش خصوصی وجود داشته باشد و این هماهنگی باید در سطوح مختلف تقویت شود.
همچنین در این جلسه ، مقامات محلی گزارشات ماهانه کمیته های ولایتی ولایات پکتیا ، ننگرهار ، بلخ ، کندز ، نیمروز ، هرات ، قندهار ، خوست و غزنی را ارائه دادند.
در این گزارش به پیشنهادات بخش خصوصی در ولایات و خواسته های آنها از دولت در مناطقی مانند گرانی برق ، اخاذی غیرقانونی ، ناامنی و باج توسط طالبان از بخش خصوصی ، تأخیر در تخصیص مجوزهای سرمایه گذاری ، مسائل امنیتی و سایر موارد اشاره شده است. صنعتگران
آژانس جمهوری – کابل
[ad_2]